Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.

Showroom Cooldown Airco

20201120-Cooldown-3-of-4.JPG
20201120-Cooldown-1-of-4.JPG

In onze showroom aan de Veensesteeg 16-E in Veen, kunt u diverse werkende airconditioning systemen voelen, horen en bekijken. Dit maakt de keuze voor u een stuk makkelijker. U kunt bijvoorbeeld een mobiele airco bekijken tot aan een compleet multi split systeem waar meerdere binnendelen op één enkele buitenunit zijn aangesloten. Wij zijn 6 dagen in de week op afspraak geopend en staan graag voor u klaar. Maak vooraf via de website of telefonisch 0416 - 69 35 25 een afspraak.

Uniek in uw regio!

Maak een afspraak in onze showroom en ervaar onze producten!

De kracht van Cooldown Klimaattechniek De kracht van Cooldown Klimaattechniek ligt in het compleet aanbieden van koeltechnisch oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij focussen ons met name op kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige systemen. Cooldown heeft als doelstelling om de eindgebruiker bewust te maken dat een investering in een klimaatsysteem een investering in de toekomst is. Wij zijn door de overheid gecertificeerd om werkzaamheden aan installaties uit te voeren met als doel om emmissies van ozonaantastende middelen en broeikasgassen in de sector terug te dringen. Cooldown is STEK en F-Gassen gecertificeerd.

Advies op maat & een scherpe prijs
 Wilt u als eindgebruiker een duidelijk advies, kwalitatieve en energiezuinige producten en een vakkundige en zorgeloze installatie met uitstekende garantievoorwaarden en dat alles tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Cooldown Klimaattechniek aan het juiste adres.