• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij Cooldown Klimaattechniek B.V.

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Cooldown Klimaattechniek B.V.?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Volg uw bestelling
   Nieuw bij Cooldown Klimaattechniek B.V.
U bent hier:

Showroom

Welkom bij Cooldown Klimaattechniek! U bent op zoek naar een airconditioning en hoogstwaarschijnlijk bent u zich op dit moment aan het oriënteren welk systeem het beste bij u past. Wordt het een wandunit, cassette-unit of vloerunit? Wordt het een Panasonic, Samsung, LG of toch een Mitsubishi? Airconditioning systemen zijn er in vele soorten en maten, de keuze is enorm voor u als consument. Of het nu gaat over een slaapkamer, woonruimte, winkelruimte of werkruimte? Cooldown Klimaattechniek denkt graag vrijblijvend met u mee en voorziet u graag van advies op maat.

De kracht van 
Cooldown Klimaattechniek De kracht van Cooldown Klimaattechniek ligt in het compleet aanbieden van koeltechnisch oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij focussen ons met name op kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige systemen. Cooldown heeft als doelstelling om de eindgebruiker bewust te maken dat een investering in een klimaatsysteem een investering in de toekomst is. Wij zijn door de overheid gecertificeerd om werkzaamheden aan installaties uit te voeren met als doel om emmissies van ozonaantastende middelen en broeikasgassen in de sector terug te dringen. Cooldown is STEK en F-Gassen gecertificeerd.

Advies op maat & een scherpe prijs
 Wilt u als eindgebruiker een duidelijk advies, kwalitatieve en energiezuinige producten en een vakkundige en zorgeloze installatie met uitstekende garantievoorwaarden en dat alles tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Cooldown Klimaattechniek aan het juiste adres.

Showroom – Veensesteeg 16-E in Veen
 In de showroom aan de Veensesteeg 16-E in Veen, kunt u diverse werkende airconditioning systemen voelen, horen en bekijken. Dit maakt de keuze voor u een stuk makkelijker. U kunt bijvoorbeeld een mobiele airco bekijken tot aan een compleet multi split systeem waar meerdere binnendelen op één enkele buitenunit zijn aangesloten. Wij zijn 6 dagen in de week geopend en staan graag voor u klaar. Wilt u zeker weten dat u niet voor een gesloten deur staat? Bel vooraf even naar 0416-693525.