• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij Cooldown Klimaattechniek B.V.

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Cooldown Klimaattechniek B.V.?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Volg uw bestelling
   Nieuw bij Cooldown Klimaattechniek B.V.
U bent hier:

Daikin wandmodel FTXZ35N + RXZ35N 3,5 kW

Unieke alleskunner met 5 luchtbehandelingstechnieken in één systeem: verwarmen en koelen, bevochtiging, ontvochtiging, luchtzuivering en ventilatie met hoge energierendementen (A+++) en puur comfort, het hele jaar door.

Complete set, bestaande uit binnendeel, buitendeel en afstandsbediening.

De Ururu Sarara is niet alleen gemaakt voor verkoeling, maar het systeem kan ook snel en efficiënt de ruimte verwarmen, waardoor de Ururu Sarara het hele jaar door een waardevol onderdeel van uw woning is.

Deze lucht/lucht warmtepomp maakt gebruik van 80% hernieuwbare energie uit de lucht, en 20% uit traditionele energiebronnen. Door de invertertechnologie bespaart u 30% energie, en door de intelligente modus en energiezuinige instellingen voorkomt u overtollig stroomverbruik.

De intelligente 3-zonebewegingssensor van de Ururu Sarara detecteert of er mensen aanwezig zijn in de ruimte, voor een perfecte luchtstroom en een optimaal comfort. Bent u aanwezig, dan wordt de luchtstroom van u afgewend en indien u de ruimte verlaat, schakelt het systeem automatisch over op de energiebesparende modus of wordt het systeem zelfs uitgeschakeld.

Bevochtiging Ururu Het unieke, intelligente bevochtigingssysteem haalt de juiste hoeveelheid vocht uit de buitenlucht en transporteert deze naar het binnendeel, dat ervoor zorgt dat het vocht wordt toegevoegd aan de lucht in de ruimte, zodat deze niet te droog is.

Ontvochtiging Sarara De intelligente, efficiënte ontvochtiging reduceert automatisch de vochtigheidsgraad van de binnenlucht en houdt tegelijkertijd de gewenste temperatuur constant. Dit voorkomt onnodige koeling en staat garant voor een optimaal comfort.

Met de Daikin Flash Streamer wordt de inkomende lucht gezuiverd van stof en pollen, door het gebruik van het fotokalytische luchtzuiveringsfilter. Dit zorgt ervoor dat alle onaangename geurtjes, zoals sigarettenrook, kookluchten etc. worden afgebroken. In de laatste fase geeft de Flash Streamer de lucht een aanvullende behandeling door bacteriën, virussen en schimmels af te breken.

Alle koeltechnische handelingen dienen aantoonbaar door een STEK/BRL erkend bedrijf uitgevoerd te worden.

2.350,-
Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • EIGEN SHOWROOM
 • SERVICE & KWALITEIT
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 125,-
Deel dit product

Productspecificatie

Wand model
3,5 kW
5,0 KW
A+++
19 dB
90 m3
5,73