• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij Cooldown Klimaattechniek B.V.

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Cooldown Klimaattechniek B.V.?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Volg uw bestelling
   Nieuw bij Cooldown Klimaattechniek B.V.
U bent hier:

Cassette model

Cassette airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen om zo onopvallend aanwezig te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen met een systeemplafond is het cassettesysteem de perfecte oplossing. Het grootste gedeelte wordt in het plafond geïntegreerd. Het zichtbare deel heeft een slanke en moderne vormgeving. Het cassettemodel heeft een vierzijdig uitblaassysteem, voor de meest effectieve luchtverdeling.

Voordelig koelen en verwarmen

Door de moderne inverter-techniek zijn cassettemodellen in staat om zeer efficiënt te koelen of verwarmen. Verwarmen d.m.v. een inverter-gestuurde airconditioner geeft een rendement dat vele malen hoger ligt dan dat van een gasgestookte c.v. ketel. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten waardoor u in aanmerking kunt komen voor de energie investeringsaftrek (EIA).

Klasse A

Wij leveren uitsluitend airconditioners van gerenommeerde merken zoals Panasonic, Daikin en Mitsubishi, met energielabel A. Onze systemen voldoen aan de CE-normen, hebben een lange levensduur en zijn zeer geluidsarm.

Vakkundige montage

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van o.a. vaste airconditioningsinstallaties, die voldoen aan de hedendaagse milieu-eisen. Wij zijn een F-gassen erkende onderneming. In Nederland is ieder koeltechnisch bedrijf verplicht om een F-gassen gediplomeerde monteur in dienst te hebben.